Çayırhan Gazi Mete Okuducu İlkokulu

Vizyon: ÇAYIRHAN GAZİ METE OKUDUCU İLKOKULU çalışanları olarak,okulumuzu gelecekte , bütün öğrencilerin;bilgili,becerikli,kendine güvenen ve toplumumuza yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlayan,en iyi,saygın,güvenilir ve ilk tercih edilen okul haline getirmektir

Misyon: ÇAYIRHAN GAZİ METE OKUDUCU İLKOKULU olarak öğrencilerimize 21.yüzyılın gelişen gereksinimlerine yanıt verecek beceriler kazandırmak ; Öğrencilerimize vatanını seven,öz değerlerimizi koruyarak,yeniliklere ve gelişmelere açık,işbirliği,dayanışma,araştırma ve yaratma çabasının ön planda tutulduğu, Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda,çağdaşlaşma ve ülkemizin yarınlarına olumlu katkılar sağlamayı amaç edinmiş aydın bireyler olarak yetiştirmektir.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 08.55-15.00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-TWİNNİNG

WEB - https://gazimeteokuducu.meb.k12.tr

Adres - Çayırhan Mahallesi İnönü Caddesi No1 Nallıhan/ANKARA

Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Yerleşim Yeri - Çayırhan Mahallesi Nallıhan ilçesine bağlıdır. Nüfusu 9000 ile 10000 arasındadır.

Adres - Çayırhan Mahallesi İnönü Caddesi No1 Nallıhan/ANKARA

Ulaşım Ankara "AŞTİ" garajından kalkan otobüsler ile gelinebilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 122 km. , ilçe merkezine 36 km.